20 % SALG MED KODEN BABYMESSEN20

00
:
00
:
00
:
00

FLASKEN SOM LØSER "ALLE PROBLEMER"?

Designerne bak Comotomo snakket med over tusen mammaer før de laget flasken. Over halvparten fortalte om «sugeforvirring» og problemer med at babyen ikke ville ta flaske. Comotomo er designet med en vid og naturlig smokk som gir et naturlig sugegrep og hjelper den lille med overgangen fra bryst til flaske. Hele 8 av 10 mammaer rapporterte faktisk at babyer som ikke tok andre flasker tok Comotomo-flasken!  

Comotomo flaskene er også superenkle på vaske, helt BPA-frie, og tåler oppvaskmaskin, kokende vann, sterilisatorer og mikroovnen!

De har også en dobbel antikolikkventil som minsker ubehag hos babyer med kolikk, og er også super for sugesvake barn - bare trykk forsiktig på den myke flasken! Etterhvert kan også barnet selv styre "flow" ved å trykke på flasken, akkurat som ved brystet.

Det er ikke uten grunn at Comotomo-flaskene har vunnet priser innen miljø, design og kundetilfredshet!


VÅRE TÅTEFLASKER

Sold out
Sold out
Sold out
Comotomo rosa 250ml myk, vid og pressbar tåteflaske i hudlignende silikon formet for å etterligne mammas bryst. Dobbel kolikkventil.  Perfekt for sugesvake og nyfødte barn, flaskebarn og barn som skal bruke flaske i kombinasjon med amming. Vid design gjør den lett å vaske. Ingen sugeforvirring. Prisvinnende og anbefalt tåteflaske.  (Nappflaska, Sutteflaske)
Sold out

BABYER OG FORELDRE ELSKER COMOTOMO!

“Veldig fin flaske, lett å rengjøre, barnet får ikke kolikk og det blir til og med mindre gulping”

- Beata
“Lille som bare er vant til amming tar denne flasken, prøvd andre flasker uten samme effekt!”
- Lena
“Hadde prøvd alt for å få lille til å ta flaske, men denne tok hun på første forsøk. Kjempe fornøyd”
- Malin

#COMOTOMOBABY #COMOTOMOSCANDINAVIA