20 % SALG MED KODEN BABYMESSEN20

00
:
00
:
00
:
00

LEI AV Å LEKE "KAST I GULVET" LEKEN?

Lei av å leke «kast i gulvet-leken» og av at ting faller ut av vognen? Lil’ Sidekick er en allsidig universalrem som holder ting unna møkkete gulv og gater og innen armlengdes avstand. Den ble designet av en mamma som ønsket å lage en trygg, hygienisk og allsidig løsning på problemet med at sønnen hennes konstant kastet eller mistet ting i gulvet.

Lil 'Sidekick passer til leker, tutekopper, flasker, gafler og skjeer, kosebamser, fargestifter, biteringer- bokstavelig talt alt. Bare fest den ene enden rundt objektet og den andre rundt barnevognen, bæreselen, barnestolen, bilsetet, handlevognen eller hva det skulle være! Laget i USA av et FDA-godkjent, ikke-giftig materiale som lett kan tørkes av når du er på farten. Kan også vaskes i oppvaskmaskin. Du kommer ikke til å ville forlate huset uten!! Passer også perfekt til Munchie Mug.


KJØP NÅ:

Sold out
Sold out
Sold out
Comotomo rosa 250ml myk, vid og pressbar tåteflaske i hudlignende silikon formet for å etterligne mammas bryst. Dobbel kolikkventil.  Perfekt for sugesvake og nyfødte barn, flaskebarn og barn som skal bruke flaske i kombinasjon med amming. Vid design gjør den lett å vaske. Ingen sugeforvirring. Prisvinnende og anbefalt tåteflaske.  (Nappflaska, Sutteflaske)
Sold out

#LILSIDEKICK #LILSIDEKICKSCANDINAVIA